Despre noi

FOODDELIVERY – cel mai bun serviciu de livrare sushi, pizza, WOK, specialități din bucătăria europeană și locală!

FOODDELIVERY- este un serviciu excelent pentru iubitorii bucatelor gustoase și sănătoase. Meniul nostru bogat include specialități din bucătăria locală, europeană, asiatică și japoneză. Acum, oriunde vă veți afla, veți putea lua micul dejun, prânzul sau cina savurînd delicii din restaurant! Prin site-ul nostru puteți comanda în câteva minute (raza Chișinău) sushi, pizza, WOK, aperitive, felurile întîi și doi.

A comanda bucate la domiciliu e simplu!
Puteți comanda o livrare în raza Chișinău atât prin site-ul www.fooddelivery.md, cît și la numărul de telefon – 022 210 810. Solicitările sunt prelucrate instantaneu, cu un răspuns rapid, și comanda dvs. va fi livrată în cel mai scurt timp!

Livrarea bucatelor în Chișinău – convenabil și accesibil!

Sunteți interesat de livrare sushi în Chișinău sau de livrare pizza în Chișinău? Poate vă este dor de aroma de mămăligă moldovenească sau doriți un frigărui? Comandați rapid o livrare!
Din mai multe motive nu trebuie să pierdeți timpul pentru procurarea produselor alimentare și pregătirea bucatelor: permiteți-vă să vă relaxați la un sfârșit de săptămână sau de sărbători, să petreceți timpul cu copiii, familia, prietenii. Și, desigur, răsfățați-vă cu specialități, pentru pregătirea cărora sunt necesare abilități speciale!

Calitatea bucatelor este examinată cu atenție!
Clienților noștri le oferim tot ce este mai bun – bucate de o calitate înaltă, pregătite de bucătarul-șef al restaurantului din ingrediente proaspete și selecte!

Și asta nu este tot!

Cu siguranță veți rămâne mulțumit de prețurile noastre și de bonusurile suplimentare. Pe lîngă bucate preparate, puteți comanda și livrare de băuturi în raza Chișinău. Vom asigura cu bucate delicioase atît o companie mică, cît și un eveniment solemn!

Cost livrare: până la 300 lei – 50 lei
Preluarea comenzilor: de la 10.00 pînă la 22.00
Comandați la nr.tel.: 022 210 810; 068 035 262
Noutățile și ofertele noastre:  https://www.facebook.com/FortusRestaurant

Login